AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, koltuğunun da yükseleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek çok hayırlı haberler alacağına, borçların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir