AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşulanı duymamak

Kahve falında konuşulanı duymamak

Kahve falında konuşulanı duymamak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, çok yükseleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, aç kalacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında konuşulanı duymamak gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında konuşulanı duymamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesini duymamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı duymamak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulakları duymamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini duymamak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir