AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi ve fare görmek

Kahve falında kara kedi ve fare görmek

Kahve falında kara kedi ve fare görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, rızkın genişlemesine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ve fare gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kara fare görmek kazancının eksilmeyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kara fare görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kara fare öldürmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi yakmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eline para geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir