AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi fareyi yerken görmek

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kedi fareyi yerken gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek bir beladan kurtulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalettir.

Kahve falında kediyi fare yerken görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare yerken görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ve fare görmek tatsızlıklar çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek geçim derdinden kurtulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dünya malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fare görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir