AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yerin altına inmek

Kahve falında asansörle yerin altına inmek

Kahve falında asansörle yerin altına inmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin altına inmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, şansa işaret eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, isteklerine kulak vereceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek yüksek mertebeye geleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Kahve falında asansör aşağı inmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine yorulur.

Kahve falında asansörle hızlı inmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir