AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek gölgesi görmek

Kahve falında köpek gölgesi görmek

Kahve falında köpek gölgesi görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında köpek gölgesi gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında köpek gölgesi görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında at gölgesi görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gölgede olmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah gölgeler görmek doğru karar veremeyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek kişinin esenlik bulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında gölge oyunu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölgeye oturmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir