AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, gönlünün rahata ereceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında gölgeye oturmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek kurulu düzeninin olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın gölgesi görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek düşman malından yemeye, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün gölgesini görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Kahve falında gölgeden kaçmak ekmeğinin azalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir