AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek üzüntülerin sevince döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında birinin gölgesini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at gölgesi görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kara gölge görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah gölgeler görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kadın gölgesi görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare gölgesi görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan gölgesi görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, karlı işler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir