AnaSayfa / Genel / Kahve falında at gölgesi görmek

Kahve falında at gölgesi görmek

Kahve falında at gölgesi görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında at gölgesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında at gölgesi görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında melek gölgesi görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gölgeden kaçmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölgede yürümek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara gölge görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gölgeler görmek insanlarla tartışacağına, hem eğleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir