AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gölgeler görmek

Kahve falında siyah gölgeler görmek

Kahve falında siyah gölgeler görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, saygınlık göreceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gölgeler gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Kahve falında siyah gölge görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölge görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında siyah gölgeler görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına işarettir.

Kahve falında gölgeden kaçmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin gölgesi görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi gölgeni görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir