AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölge oyunu görmek

Kahve falında gölge oyunu görmek

Kahve falında gölge oyunu görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, saygınlık elde edeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölge oyunu gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gölge oyunu görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işarettir.

Kahve falında kara gölge görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melek gölgesi görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gölgesini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölge görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hem de zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gölgesini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir