AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölgeye oturmak

Kahve falında gölgeye oturmak

Kahve falında gölgeye oturmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında gölgeye oturmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak kazancının da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında gölgeye oturmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gölgesini görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında gölgede yürümek iyi halin geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün gölgesini görmek bir organizasyona katılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölge görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir