AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölgede olmak

Kahve falında gölgede olmak

Kahve falında gölgede olmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bunalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gölgede olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi gölgeni görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında insan gölgesi görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gölge görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında azrailin gölgesini görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölgede yürümek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında cin gölgesi görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam gölgesi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir