AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak sevdikleri ile birlikte olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir