Kahve falında köpek balığı kesmek

Kahve falında köpek balığı kesmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sonradan da çok üzüleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı kesmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek tırnağı kesmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boğazı kesmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kesmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir