AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek kesmek

Kahve falında siyah köpek kesmek

Kahve falında siyah köpek kesmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işinde terfi alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah köpek kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kahve falında siyah köpek kesmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek bacağı kesmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında köpek başı kesmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında köpek kesmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında yavru köpek kesmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir