AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Kahve falında köpek tırnağı kesmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek yönetici makamına oturacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir