AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tırnağı kesmek

Kahve falında köpek tırnağı kesmek

Kahve falında köpek tırnağı kesmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Kahve falında köpek tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tırnağı kesmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek refah düzeyinin artacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek kısa süre içinde engelleneceğine, çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin tırnağını kesmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir