AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden iğne çıkarmak

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, anne baba duasının alınacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, duygularının ön plana çıkacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında arı iğnesini çıkarmak bol kazanç elde edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak başarısının düşeceğine, korkularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında vücuttan iğne çıkarmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne çıkarmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaktan iğne çıkarmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalettir.

Kahve falında dişten iğne çıkarmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir