AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin fareyi yediğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında fare eti yediğini görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek kazançlı işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare yediğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Kahve falında fare yedirmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına inanılır.

Kahve falında fareye yemek yedirmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir