AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yalamak

Kahve falında eli yalamak

Kahve falında eli yalamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eli yalamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Kahve falında elini yalamak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında koyunun elini yaladığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında eli yalamak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el yalamak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında makat yalamak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi organını yalamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın uzvu yalamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir