AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yalamak

Kahve falında el yalamak

Kahve falında el yalamak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el yalamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında koyunun elini yaladığını görmek sorunların gittikçe artacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el yalamak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini yalamak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eli yalamak hiçbir eksiğinin olmayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kan yalamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işarettir.

Kahve falında koyunun yaladığını görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucunu yalamak paraya ve mala kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir