AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe yem vermek

Kahve falında köpeğe yem vermek

Kahve falında köpeğe yem vermek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe yem vermek gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında köpeğe yem vermek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığına yem olmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek yemi görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yemeye gitmek parasını dikkatli harcayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karıncaya yem vermek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yememek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare yemi görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında koyuna yem vermek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir