AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığına yem olmak

Kahve falında köpek balığına yem olmak

Kahve falında köpek balığına yem olmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, düşünmeden hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında köpek balığına yem olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında köpek balığına yem olmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğe yem vermek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında köpek yemi görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem atmak günahlarının affedileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yemeye gitmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında balık yem atmak hastaysa şifa bulacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir