AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma yememek

Kahve falında dondurma yememek

Kahve falında dondurma yememek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yememek gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında dondurma yememek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yemi görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında hurma yemeyi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ata yem vermek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, eksiği kendinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında baykuşa yem vermek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında aslana yem olmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yem atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsaha yem vermek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir