AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaya yem vermek

Kahve falında karıncaya yem vermek

Kahve falında karıncaya yem vermek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karıncaya yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Kahve falında karıncaya yem vermek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti yememek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeği yememek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare yemi görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuşlara yem atmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında pasta görüp yememek özel muamele göreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir