AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yemi görmek

Kahve falında köpek yemi görmek

Kahve falında köpek yemi görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, zararların üst üste geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Kahve falında köpek yemi gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında köpek balığına yem olmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe yem vermek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında köpek yemi görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere yem vermek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yemi görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yemlik görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşa yem vermek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir