AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yemi görmek

Kahve falında fare yemi görmek

Kahve falında fare yemi görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bol bol moral depolanacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında fare yemi gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kısmetinizin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fare yemi görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koyunlara yem vermek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında yemen görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yemlik otu görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem vermek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yemlik toplamak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir