AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyuna yem vermek

Kahve falında koyuna yem vermek

Kahve falında koyuna yem vermek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında koyuna yem vermek gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Kahve falında koyuna yem vermek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında koyunlara yem vermek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare yemi görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında insan eti yememek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yememek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek yemi görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, günbegün kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada yemlik toplamak kalıcı başarıyı yakalayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir