AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yemeye gitmek

Kahve falında yemek yemeye gitmek

Kahve falında yemek yemeye gitmek zenginleşeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yemek yemeye gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yemenue gitmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemeye gitmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında yemek yememek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret eder.

Kahve falında yemek görüp yememek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeği yememek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir