AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe silah sıkmak

Kahve falında köpeğe silah sıkmak

Kahve falında köpeğe silah sıkmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına silah sıkmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana silah sıkmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sıkmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendine silah sıkmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yılana silah sıkmak başarılı ve kazançlı olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir