AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı silah sıkmak

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında karşılıksız sevdiği kişiyi görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı ateş etmek başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oynamak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karşılıksız sevdiğini görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir