AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana silah sıkmak

Kahve falında yılana silah sıkmak

Kahve falında yılana silah sıkmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kazancın arttırılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Kahve falında yılana silah sıkmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ayağına silah sıkmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında boş silah sıkmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla sıkmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkmak sağlığının geri geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında silah sıkmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine silah sıkmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir