AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine silah sıkmak

Kahve falında kendine silah sıkmak

Kahve falında kendine silah sıkmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında kendine silah sıkmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında düşmana silah sıkmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla havaya sıkmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eve silah sıkmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havaya silah sıkmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına silah sıkmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine silah sıkmak rızık eksikliği yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir