AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına silah sıkmak

Kahve falında ayağına silah sıkmak

Kahve falında ayağına silah sıkmak âlim kimselerden feyz alacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ayağına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında ayağına silah sıkmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaya silah sıkmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine silah sıkmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla havaya sıkmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında birine silah sıkmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, işiyle nam salacağına işaret eder.

Kahve falında polise silah sıkmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir