AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkmak

Kahve falında silah sıkmak

Kahve falında silah sıkmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında silah sıkmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında yılana silah sıkmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kafasına silah sıkmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eve silah sıkmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya silah sıkmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına silah sıkmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak zarar etmeyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir