AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe iğne yapmak

Kahve falında köpeğe iğne yapmak

Kahve falında köpeğe iğne yapmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak içinin de rahat edeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaya iğne yapmak günah işlemekten korunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna iğne yapmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında ayağına iğne yapmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında göze iğne yapmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında iğne oyası yapmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir