AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne oyası yapmak

Kahve falında iğne oyası yapmak

Kahve falında iğne oyası yapmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyası yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında iğne oyası yapmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında iğne oyası örmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet eder.

Kahve falında iğne oyası almak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası işlemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma oyası yapmak hayırlı işlere girişileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeni oyası yapmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir