AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendine iğne yapmak

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dişe iğne yapmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işarettir.

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet eder.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe iğne yapmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, günaha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak sürekli yerinde sayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına iğne yapmak fesada bulaşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına iğne yapmak imkanlarının genişleyeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir