AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına iğne yapmak

Kahve falında ayağına iğne yapmak

Kahve falında ayağına iğne yapmak işinin ehli durumuna geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, maddi olarak zarar edeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayağına iğne yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında ayağına iğne yapmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne batırmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir