AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyası yapmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birisine iğne yapmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya iğne yapmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yapmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir