AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya iğne yapmak

Kahve falında hastaya iğne yapmak

Kahve falında hastaya iğne yapmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastaya iğne yapmak gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında hastaya iğne yapmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına iğne yapmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine iğne yapmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında iğne oyası yapmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir