AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze iğne yapmak

Kahve falında göze iğne yapmak

Kahve falında göze iğne yapmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında göze iğne yapmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında göze iğne yapmak evliyse çocuk sahibi olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze iğne batırmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze makyaj yapmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına iğne yapmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yapmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında hastaya iğne yapmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir