AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna iğne yapmak

Kahve falında koluna iğne yapmak

Kahve falında koluna iğne yapmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, düşmanını alt edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, huzurunun yerine geleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna iğne yapmak gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında koluna iğne yapmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna iğne batırmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Kahve falında koldan iğne vurulmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında koldan iğne çıkarmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda iğne görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında koldan iğne olmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir