AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe çarpmak

Kahve falında köpeğe çarpmak

Kahve falında köpeğe çarpmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe çarpmak gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında köpeğe çarpmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek çarpmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak rızık eksikliği yaşayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı çarpmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak boş kuruntularla uğraşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir