AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye arabayla çarpmak

Kahve falında kediye arabayla çarpmak

Kahve falında kediye arabayla çarpmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına inanılır.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak yeni kararlar alınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba çarpmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine inanılır.

Kahve falında polis arabasına çarpmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir