AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, düşmanından kurtulmaya, yaşadığı yerden uzak kalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak kişinin yasa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında köpek çarpmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çarpmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında polis arabasına çarpmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir