AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek çarpmak

Kahve falında köpek çarpmak

Kahve falında köpek çarpmak işinde dar boğaza gireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, fedakârlıklar yapacağına, işlerin bozulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kazançlı işler yapacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek çarpmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak geçiminin zor hale geleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında köpek çarpmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe çarpmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında araba çarpmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına çarpmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arabaya çarpmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir