AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıra çarpmak

Kahve falında tıra çarpmak

Kahve falında tıra çarpmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tıra çarpmak gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Kahve falında tıra çarpmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, aile içinde de bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında tır kazası yapmak kurulu düzeni olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca tırmanan birini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi tır görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tır kullanmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir