AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında arabayla köpeğe çarpmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çarpmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek çarpmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak uzun bir seyahate çıkılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir